• RADIMO I NEDELJOM

    Centralna laboratorija u ulici Cara Dušana br 67  radi i NEDELJOM od 8-13h.

  • ANALIZE

    Preko 3000 analiza iz oblasti biohemije, hematologije, imunohemije, mikrobiologije, patohistologije, genetike, prenatalnog skrininga  i visokospecifičnih analiza.

  • NAŠE LOKACIJE

    Laboratorije  JUGOLAB-a Vam pužaju kompletnu laboratorijsku uslugu kako na teritoriji grada Novog Sada, tako i u Apatinu, Bečeju, Futogu, Senti, Somboru, Subotici, Petrovaradinu, Kuli, Staroj Pazovi, Zrenjaninu, Odžacima, Čačku i Užicu.

Lokacija i radno vreme

Radno vreme laboratorije JUGOLAB Dalje...

Priprema pacijenata

 

Šta treba znati pre dolaska u laboratoriju? Dalje...

Diskretno zakazivanje analiza

 

Diskretno zakazivanje analizaDalje...

Kontakt

Za sve informacije kontaktirajte nas Dalje...

English French German Hungarian Italian Russian Spanish

Aktuelno

Samo u Jugolabu!

S obzirom na tešku ekonomsku situaciju i mali natalitet, Jugolab je odlučio da da svoj doprinos borbi protiv bele kuge time što će za 3. i svako sledeće dete u porodici odobriti 30% popusta na sve analize iz svog programa analiza. Ukoliko želite da iskoristite popust, sa sobom je potrebno da ponesete zdravstvene knjižice ili izvode iz matične knjige rođenih za svu decu.

Za više informacija pozovite: +381 (021) 466-804

 


 

Biološka kontrola efikasnosti sterilizacije

Obaveštavamo Vas da u Jugolabu možete uraditi biološku kontrolu efikasnosti sterilizacije suvih i vlažnih sterilizatora.

 


 

Virus Zapadnog Nila i Zika virus

Zahvaljujući međunarodnoj saradnji sa eminentnim svetskim zdravstvenim ustanovama, u Jugolabu možete uraditi analize koje utvrđuju eventualno prisustvo virusa Zapadnog Nila i Zika virusa u organizmu.

 


 

fb-icongplus-icontwt-icon

Cenovnik analiza

 

Kontakt za informacije o visokospecifičim analizama kojih nema u cenovniku:

(021) 466-804 ili (021) 2100-808

Smaller Default Larger

DISKRETNO ZAKAZIVANJE ANALIZA

                                                                                                                          bigcusror               

Ukoliko Vam se nekada desilo da Vam prilikom dolaska u laboratoriju bude neprijatno da zatražite da se uradi određena analiza ili ne želite da svi prisutni znaju ko ste Vi, sada postoji način da to izbegnete. Na našem sajtu možete putem računara dostaviti svoje podatke i tražene analize. Ukoliko na ovaj način najavite svoj dolazak, u Jugolab laboratorijama nije neophodno da naglašavate koje analize je potrebno uraditi, niti Vaše ime i prezime- sve to će u trenutku kada unesete svoje podatke već biti u laboratoriji, pa možete samo da dođete u Jugolab i date uzorak. Prilikom dolaska u laboratoriju obavezno ponesite kod.

 


 

16.marta u Čačku su održana akreditovana predavanja. 
Predavanje na temu "Streptokokne infekcije kod dece" je održala Mr sci med dr Slađana Golubović - specijalista mikrobiolog a
Mr Branka Krompić je održala predavanje na temu "Analizatori u hematologiji" (osnovni principi, indikatori abnormalnosti i interpretacija rezultata)

Akreditovana predavanja će se održati i 28.marta u Bečeju, gde će Mr sci med dr Slađana Golubović - specijalista mikrobiolog održati predavanje na temu " Ca cerviksa - laboratorijski aspekti" a Mr Marijana Medić na temu "Uticaj endogenih i egzogenih faktora na rezultate laboratorijskih analiza."
Akreditovano je za lekare, farmaceute, biohemičare, med. sestre i zdravstvene tehničare.