Smaller Default Larger


Unesi datum rođenja


Diskretno zakazivanje analiza
Ukoliko Vam se nekada desilo da Vam prilikom dolaska u laboratoriju bude neprijatno da zatražite da se uradi određena analiza ili ne želite da svi prisutni znaju ko ste Vi, sada postoji način da to izbegnete. Na ovoj stranici nalazi se elektronski upitnik. Ukoliko njega popunite, u Jugolab laboratorijama nije neophodno da naglašavate koje analize je potrebno uraditi, niti Vaše ime i prezime- sve to će u trenutku popunjavanja upitnika već biti u laboratoriji, pa možete samo da dođete u Jugolab i date uzorak.
 
Uputstvo za popunjavanje upitnika:
- u polju "Laboratorija" izaberite Jugolab laboratoriju koju ćete posetiti
- u polje "Ime i prezime" unesite svoje ime i prezime
- u polje "Datum rođenja" unesite svoj datum rođenja ili ga pronađite u kalendaru
- u polje "Kontakt" možete da unesete svoj broj telefona ili e-mail adresu, kako bismo Vas eventualno kontaktirali u slučaju da za Vaš zahtev imamo neku napomenu
- u polje "Analize" unesite analize koje je potrebno da uradite.
Nakon popunjavanja ovih polja, kliknite na "Zakaži". U tom trenutku, na ekranu će se pojaviti kod. Na osnovu koda ćemo identifikovati Vaš zahtev, pa je potrebno da kod upišete i ponesete sa sobom prilikom dolaska u laboratoriju. Vaš zahtev će biti primljen odmah i čuvan trajno, pa u Jugolab možete da krenete neposredno nakon popunjavanja upitnika ili kada to Vama bude odgovaralo.
PRILIKOM DOLASKA U LABORATORIJU OBAVEZNO PONESITE KOD.