Smaller Default Larger

logo laboratorija opremljena je najsavremenijom laboratorijskom opremom Roche, Abbott, Siemens, Horiba, Biomerieux proizvođača. Hematološke analize, biohemijske analize, analize hormona i tumorskih markera, nivo lekova u krvi, virusološke, imunološke i alergološke analize i sva ispitivanja iz oblasti mikrobiologije i patohistologije, izvode se standardnizovanim metodama, sa visokim stepenom tačnosti i precinosti.

 

 

Roche Cobas C6000

Cobas-6000Potpuno automatizovani linijski sistem za određivanje koncentracije biohemijskih i imunohemijskih parametara kao i koncentracije lekova u krvi.

 

 

 

 

 


 

Abbott Architect i2000sr

Abbott Architect

 Automatizovani imunohemijski analizator na kome se CMIA metodom (Chemiluminescent Microparticle  ImmunoAssay) određuju koncentracije hormona, tumor-markera i lekova.

 

 

 

 

 

 

 


 

Roche Cobas Integra 400 plus

Roche-cobas-Integra-400-plus

 Biohemijski analizator za određivanje koncentracije biohemijskih parametara.

 

 

 

 

 

 


Roche Cobas e 411

Roche-cobas-e-411

Automatizovani imunohemijski analizator na kome se metodom elektrohemiluminiscencije određuju koncentracije hormona, tumor-markera, metabolita.

 

 

 

 

 


Mindray BC5800

mindray-bc5800

Hematološki analizator daje tačne i precizne rezultate svih elemenata koji ulaze u sastav kompletne krvne slike, diferencirajući leukocitarnu formulu u 5 subpopulacija.

 

 

 

 

 


Biomerieux Mini Vidas

MINI-VIDASMINI VIDAS je imunohemijski analizator koji obrađuje i pojedinačne uzorke i grupne testove pomoću ELFA tehnologije (Enzyme Linked Fluorescent Assay). ELFA predstavlja kombinaciju ELISA tehnologije sa finalnim plavim fluorescentnim očitavanjem. Alkalna fosfataza se koristi kao enzim. Supstrat je 4 metil-umbeliferil fosfat (4-MUP) koji hidrolizira u 4 metil-umbeliferon. Na Mini Vidas-u rade se serološki testovi, detektuju antigeni (bakterijski, virusni, proteinski...), detektuju hapteni (steroidni hormoni...).

 

 

 


Koagulometri STAGO Start4 i Siemens BFT* Analyzer

Stago-Start4

Stago-Start4Koagulometri Siemens BFT* II i STAGO Start4 su poluautomatizovani analizatori na kojima se određuju parametri koagulacije uz eliminaciju uticaja lipemije u uzorcima.