microscope preloader

Diskretno zakazivanje analiza

Ukoliko Vam se nekada desilo da Vam prilikom dolaska u laboratoriju bude neprijatno da zatražite da se uradi određena analiza ili ne želite da svi prisutni znaju ko ste Vi, sada postoji način da to izbegnete. Na ovoj stranici nalazi se elektronski upitnik. Ukoliko njega popunite, u Jugolab laboratorijama nije neophodno da naglašavate koje analize je potrebno uraditi, niti Vaše ime i prezime - sve to će u trenutku popunjavanja upitnika već biti u laboratoriji, pa možete samo da dođete u Jugolab i date uzorak.

Uputstvo za popunjavanje upitnika

  • U polju "Datum rođenja" izaberite svoj datum rođenja u kalendaru.
  • U polju "Laboratorija" izaberite Jugolab laboratoriju koju ćete posetiti.
  • U polju "Datum dolaska" izaberite u kalendaru kada planirate da dođete u odabranu laboratoriju.
  • U polje "E-mail" unesite svoju e-mail adresu kako bismo Vas eventualno kontaktirali u slučaju da za Vaš zahtev imamo neku napomenu.
  • U polje "Telefon" možete da unesete svoj broj telefona kako bismo Vas eventualno kontaktirali u slučaju da za Vaš zahtev imamo neku napomenu.
  • U polje "Analize" unesite analize koje je potrebno da uradite ili otpremite PDF datoteku koju možete da kreirate u cenovniku.

Nakon popunjavanja ovih polja, kliknite na "Zakaži". U tom trenutku, na ekranu će se pojaviti kod. Na osnovu koda ćemo identifikovati Vaš zahtev, pa je potrebno da kod upišete i ponesete sa sobom prilikom dolaska u laboratoriju. Vaš zahtev će biti primljen odmah i čuvan trajno, pa u Jugolab možete da krenete neposredno nakon popunjavanja upitnika ili kada to Vama bude odgovaralo.

Polja označena sa * su obavezna za popunjavanje.

PRILIKOM DOLASKA U LABORATORIJU OBAVEZNO PONESITE KOD!
Molimo Vas, unesite vaše ime.
Molimo Vas, unesite vaše prezime.
Molimo Vas, unesite vašu e-mail adresu.
Molimo Vas, unesite analize koje želite da uradite.