microscope preloader

Paneli

Pronađite grupaciju kojoj pripadate uz pomoć naših panela

Najbolji čuvari zdravlja su zdrave navike i pravovremene kontrole.

Provera zdravstvenog stanja putem laboratorijskih analiza jedan je od stubova očuvanja zdravlja. Ove analize se ne rade samo kada imamo tegobe, nego i kada smo zdravi i bez tegoba. Pomažu nam da otkrijemo nepravilnosti u radu organizma i da na vreme preduzmemo adekvatne mere, kako bismo sprečili razvoj ozbiljnijih oboljenja i još više poboljšali naše zdravlje.

Zdravstveni rizici kroz koje prolazimo zavise od naših godina, od pola, od situacija kojima se izlažemo i od mnogih drugih faktora.

Jako je važno da obavljate redovne i pravovremene kontrole vašeg zdravlja, nezavisno od toga da li imate tegobe ili ne. Međutim, kako da znate koje analize baš Vi treba da uradite? Ne brinite, mi smo se postarali za to. Napravili smo setove različitih kombinacija analiza (panele), u zavisnosti od situacija, uzrasta i perioda u kojima se nalazite. Nije isti zdravstveni rizik osobe koja je izložena menadžerskim izazovima i osobe koja se nalazi u postmenopuzi. Isto tako, osnovni set kontrolnih analiza nije isti za muškarce, za žene i za decu. Upravo zbog toga napravili smo panele tačno namenjene potrebama specifičnim za osobe koje spadaju u tu grupaciju.

Pregledajte naše panele, odaberite odgovarajući panel i uradite proveru Vašeg zdravstvenog stanja. Panele možete uraditi u svim Jugolab laboratorijama.

Panel za inhalatorne i nutritivne alergene
Panel za anemiju
Fitnes panel
Menadžerski panel
Panel za muškarce
Panel za osteoporozu
Panel za školski uzrast
Panel za žene u perimenopauzi
Panel za štitnu žlezdu
Panel za žene u postmenopauzi
Panel za decu predškolskog uzrasta
Preventivni kardiovaskularni panel
Panel za pacijente sa viškom kilograma
Panel za trudnice
Panel za žene reproduktivnog doba
Osnovni panel za žene
Inhalatorni panel
Nutritivni panel